Login
Ieder jaar vindt er een mannendag plaats in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.
Het doel van de Mannendag Alblasserwaard en Vijfheerenlanden is:
Mannendagen voorzien in een behoefte ook in onze regio. Er hebben door de jaren heen al ongeveer vijfduizend mannen deelgenomen aan de mannendag in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. Sommige bezoeken de dag ieder jaar en andere zijn één of twee keer geweest.

De overtuiging is gegroeid dat God mannen wil roepen tot Zijn dienst, zoals Hij ook bezig is met een werk onder de vrouwen. (De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat de mannen hun conferenties hebben afgekeken van de vrouwen, die al eerder op dit idee waren gekomen...)

Hoe willen we dit doel bereiken:
Op de mannendag willen we laten zien welke specifieke taken God in Zijn Woord aan mannen heeft opgedragen met betrekking tot de gemeente, het gezin en de maatschappij. Met mannen uit verschillende kerken of groepen ervaren we de eenheid in Christus door elkaar te ontmoeten, met elkaar te luisteren wat God te zeggen heeft in Zijn woord en door Zijn naam groot te maken in spreken, zingen, luisteren en bidden. Voor het eerst of opnieuw samen kennis maken met het geloof in Jezus Christus, onze Redder, Heer en Heiland.

Foto's

Naar het Picasa-album

Downloads


Mannendag 2017

Nieuws

Mannendag op Facebook

Mannendag Alblasserwaard en Vijfheerlenanden is nu ook te volgen op FacebookLees meer...

Naar het nieuws